Головна Новини Відео 2020 Українцям показали жорсткий ролик про необхідність карантинних заходів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям показали жорсткий ролик про необхідність карантинних заходів

Українців в антикоронавірусному відео, опублікованому МОЗ, «перетворюють» на надгробки

13 листопада 2020, 17:15
Поділіться публікацією:
Українцям показали жорсткий ролик про необхідність карантинних заходів

Міністерство охорони здоров’я України в котрий раз закликало українців не нехтувати правилами карантину. На цей раз протидіяти коронавірусу заохочували за допомогою відеоролику, опублікованому у Telegram-каналі міністерства.

Соціальна реклама проти COVID-19 в ході сюжету показує, як замість людей, які займаються щоденними справами – відвідують спортзалу, їдуть у громадському транспорті чи працюють – залишаються лише надгробки.

"Щоденно в країні фіксуються тисячі нових випадків захворювання. Але вплинути на поширення коронавірусу може кожен із нас. Потрібно лише дотримуватися встановлених у країні протиепідемічних правил та карантинних обмежень", — йдеться у повідомленні МОЗ.

Нагадаємо, за останні два тижні кількість активних хворих в Україні зросла на 30%, а число нових інфікованих на добу збільшилося на 50%. За прогнозами, у разі збереження такої динаміки розповсюдження коронавірусу до кінця місяця країна може вийти на рівень близько 15 тисяч нових хворих щодня. А у першій половині грудня кількість інфікованих за добу може перевищити 20 тисяч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!