Головна Новини Відео 2020 В Австралії погорілих коал повертають із центрів порятунку в дику природу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії погорілих коал повертають із центрів порятунку в дику природу (ВІДЕО)

Пожежі в Австралії скоротили кількість коал з 50 до 5 тисяч

4 листопада 2020, 04:45
Поділіться публікацією:
В Австралії погорілих коал повертають із центрів порятунку в дику природу (ВІДЕО)

Лісові коали в Австралії, які сильно постраждали через масштабні пожежі, нарешті повертаються в дику природу. Про це пише ВВС.

Так, з центрів порятунку, куди поміщали коал у ході лиха, почали випускати тварин у колишні місця проживання. На реабілітацію коали потрапляли в жахливому стані, зараз же їх здоров'я відновилося. На жаль, моторошні лісові пожежі багатьох коал залишили сиротами.

Повідомляється, що крім більше 30 загиблих і руйнувань тисяч будинків, дика природа країни також сильно постраждала. Одним з найбільш потерпілих районів став острів Кенгуру в Південній Австралії — місце, відоме своїм біорізноманіттям і, зокрема, однією "дуже австралійською твариною" — коалою. Відзначається, що до пожеж тут жили близько 50 000 цих милих створінь, але тепер побоюються, що їх залишилося лише 5000.

У повідомленні говориться, що попереду Австралію чекає новий пік пожеж. Всі сподіваються, щоб цього разу руйнування не були такими згубними, як раніше.

Як повідомлялося раніше, австралійські пожежники знялися для нового календаря, де позують в пікантному вигляді разом з місцевими тваринами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!