Головна Новини Відео 2021 В очікуванні конфлікту: російські танки прямують до анексованого Криму (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В очікуванні конфлікту: російські танки прямують до анексованого Криму (ВІДЕО)

Швидше за все, Росія готує масштабні провокації проти України

31 березня 2021, 15:32 comments1266
Поділіться публікацією:
В очікуванні конфлікту: російські танки прямують до анексованого Криму (ВІДЕО)

Росія стягує військову техніку до Криму. Фото з відкритих джерел

Україні варто готуватися до можливої ескалації військового конфлікту з Російською Федерацією. Про це свідчить активізація військової техніки армії Росії біля українського кордону.

За повідомленням видання "Сегодня", в російському інформаційному просторі з'явилося відео, на якому танки рухаються до анексованого Криму. У загальній військовій колоні були помічені різні бойові машини, які також можуть бути використані для ескалації конфлікту з Україною.

Такі дії Росії лише підтверджують прогнози головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака. Раніше він стверджував, що проведення нібито спеціальних навчань російської армії біля кордону з Україною може бути лише прикриттям для чергового посилення позицій бойовиків на Донбасі.

На думку того ж Хомчака, нападу Росії з боку Білорусі українцям не варто очікувати. Такою була його відповідь на запитання журналістів щодо того, чи готова вітчизняна армія до подібних варіантів розвитку подій. Також Руслан Хомчак зауважив, що далеко не всі російські солдати збираються помирати за межами своєї країни, адже багато хто з них також хоче жити.

Раніше "Коментарі" розповідали, що, за словами прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, на сході України знову можуть відновитися активні бойові дії. При цьому представник російського уряду підкреслив, що в такому розвитку подій винна лише Україна. Детальніше про те, як Пєсков обґрунтував свої слова, можна прочитати в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, наскільки тривалою, на думку радника української делегації в ТКГ Олексія Арестовича, буде російсько-українська війна на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

31 березня 2021, 17:15

Хомчак це є СЦИКЛИВА МЕРЗОТА та ЗРАДНИК УКРАЇНИ, який хоче наступати в ОРДЛО методов втікання та здачі позицій і ЗРАДИ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, як це він зробив під ІЛОВАЙСЬКОМ кинувши своїх солдат в оточенні російських військ та сепарів і дав ДРАПУ з передової...!!!

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!