Головна Новини Відео 2021 У Росії «втопили» ракету: невдалий запуск потрапив на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії «втопили» ракету: невдалий запуск потрапив на відео

У Росії невдало запустили ракету «Калібр» із фрегата «Маршал Шапошников»

29 квітня 2021, 19:32 comments2452
Поділіться публікацією:








У Росії «втопили» ракету: невдалий запуск потрапив на відео

Фрегат "Маршал Шапошников". Фото з відкритих джерел

Фрегат "Маршал Шапошников" ВМФ Росії зробив запуск крилатої ракети "Калібр", який виявився невдалим. Відео, як ракета ледь не підбила корабель і тоне після пуску, вже з'явилося в Youtube.

У ролику видно, як після зльоту ракета обертається у повітрі, а потім падає у воду.


Як повідомляє "Український мілітарний портал", відбулися заводські випробування корабля. Зокрема, на полігонах бойової підготовки тестувалися пуски крилатих ракет комплексу "Калібр".

Крім того, фрегат провів артилерійські стрільби, пускав ракети по повітряних цілях, а також торпеди і глибинні бомби.

Зазначимо, що фрегат "Маршал Шапошников" модернізували на базі Центру судноремонту "Дальзавод" у Владивостоці. Зокрема, було оновлено корпусні конструкції й замінено кабельні траси. Крім того, корабель отримав крилаті ракети "Калібр-НК" і протикорабельні Х-35 "Уран", артилерійські системи й радіоелектронне озброєння.

Нагадаємо, Туреччина успішно протестувала ракети класу "повітря-повітря". Ракета розроблена молодими конструкторами та інженерами в рамках проекту GÖKTUĞ.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", керівник Офісу президента Андрій Єрмак закликав США надати Україні протиракетні комплекси Patriot. Також піднімається питання про розміщення американських військових баз на території України. Експерти спрогнозували, чи підтримає США "ракетну" ідею Єрмака.

Також "Коментарі" писали, що Росія загострює ситуацію на Чорному морі й Азові. Зганяє туди і у Крим потужну військову техніку, перекрила до осені прохід Керченською протокою на період "військових навчань" російських військ. Експерти пояснили, що відбувається, чому і як цьому протидіяти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!