Головна Новини Відео 2020 ВІДЕОФАКТ: депутат поставила замість себе фото під час Zoom-дзвінка
commentss НОВИНИ Всі новини

ВІДЕОФАКТ: депутат поставила замість себе фото під час Zoom-дзвінка

Курйоз стався з депутатом із Мексики

25 вересня 2020, 11:11
Поділіться публікацією:
ВІДЕОФАКТ: депутат поставила замість себе фото під час Zoom-дзвінка

У соцмережах поширюється вірусне відео з курйозом під час дзвінка в Zoom: мексиканський депутат "замінила" себе під час онлайн-зустрічі фотографією. Про це передає Indian Express.

Так, політик з Мексики Валентина Батрес Гвадаррама вирішила відлучитися зі зборів Zoom, використовуючи свою фотографію в якості фону. Але виверт не спрацював.

На відео можна побачити, як конгресмен включає функцію віртуального фону Zoom, щоб імітувати свою присутність на онлайн-сесії Конгресу. Як написав адвокат Хорхе Гавіна Амбріз, підміну виявили не відразу.

"Я подумав — нічого собі, як ви уважно слухаєте мою мову! А потім зрозумів, що цей уважний погляд був фотографією", — висловився він.

Пізніше "втікачка" заявила, що була присутня на зустрічі, але їй довелося відійти з технічних причин. Однак вона погано розбирається в цифрових інструментах і тому вийшов такий казус. Додамо, що на відео, дійсно, можна помітити рухи депутата.

Раніше ми розповідали, що Королева Єлизавета ІІ вперше скористалася Zoom. Так, вона поспілкувалася з волонтерами за допомогою популярного сервісу для відеоконференцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!