Головна Новини Відео 2020 ВІДЕОФАКТ: «слуга народу» влаштував у Раді «хвилинку еротики»
commentss НОВИНИ Всі новини

ВІДЕОФАКТ: «слуга народу» влаштував у Раді «хвилинку еротики»

"Оголенку" на екрані нардепа показали в прямому ефірі

3 грудня 2020, 16:21 comments1863
Поділіться публікацією:
ВІДЕОФАКТ: «слуга народу» влаштував у Раді «хвилинку еротики»

Фото з відкритих джерел

У стінах українського парламенту сьогодні був помічений черговий нардеп — любитель еротики. На цей раз осоромився прямо під час прямої трансляції народний депутат від партії "Слуга народу" Євген Петруняк.

Так, парламентаря відобразили в прямому ефірі телеканалу "Рада". Нардеп дивився у свій смартфон, коли на екрані гаджета на пару секунд з'явилося зображення оголених жіночих грудей. Пікантне фото Петруняк поспішно прибрав з екрана свого телефону.

Примітно, що "хвилинка еротики" відбувалася, поки виступав інший народний депутат — представник "Опозиційної платформи — За життя" Григорій Мамка. Але, як можна побачити у відео, мова парламентарія мало хвилювала представника монобільшості.

Відео інциденту вже розлетілося у Мережі.

Нагадаємо, черговий "слуга народу" був захоплений зовсім не за рішенням державних проблем під час засідання у Верховній Раді. Чоловік займався більш приємними справами — листувався з жінкою. Цим народним обранцем виявився Олег Семінський. А спілкувався він з якоюсь Катериною Демченко, називаючи її "котиком" і обговорюючи "вчорашнє", а також стрижку і нову краватку нардепа. Хоча в декларації нардепа в графі "дружина" вказані інші дані.

Як повідомлялося раніше, ще один "слуга народу" був помічений за переглядом еротичного відео під час засідання Верховної Ради. "Вивченням" контенту для дорослих відзначився 62-річний Анатолій Драбовський. Мало того, що народний обранець займався цим в робочий час, він ще і відволікав цим відео інших, переславши його своєму колезі й сусідові за місцем в робочому залі Олегу Тарасову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!