Головна Новини Відео 2021 Вища рада правосуддя приєдналася до флешмобу «What is…?» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вища рада правосуддя приєдналася до флешмобу «What is…?» (ВІДЕО)

Мета відеочеленджу — за пів хвилини розповісти, чи відомі країна, місто чи місце роботи

15 березня 2021, 21:07
Поділіться публікацією:
Вища рада правосуддя приєдналася до флешмобу «What is…?» (ВІДЕО)

Вища рада правосуддя взяла участь у флешмобі. Фото із відкритих джерел

Останні кілька днів українським медіапростором розповсюджуються відео, у яких автори запитують глядачів: "Що таке Україна (Харків, Одеса, Полтава тощо)?" Коли ентузіазм знавців географії трохи стих, до праці стали представники різних професій та організацій. Оригінально до неоголошеного, але приємного флешмобу приєдналися і члени Вищої ради правосуддя.

Смайликами із равликом та рішуче сповзаючим донизу графіком показників проілюстрували представники ВРП своє відео. Ці асоціації, на думку працівників Ради правосуддя, найчастіше виникають у пересічних українців, котрі звертаються до державних органів влади.

"Давайте покажемо, якими ми є насправді", — запропонували у прес-службі відомства і представили загалу драйвове відео про свою роботу.

За 30 секунд держслужбовці розповіли і про укладення меморандумів із вищими навчальними закладами, і про роботу судів в умовах карантину, і про участь своєї установи у форумі "Україна 30". Не обійшлося і без ілюстрації співпраці з президентом та парламентом.

Швидка зміна кадрів супроводжувалася уривком із композиції "Somebody to love" гурту Jefferson Airplane.

Нагадаємо, що Вищою радою правосуддя є незалежний конституційний орган держвлади і суддівського врядування. Із його допомогою в Україні забезпечуються функціонування судів та їхню незалежність, формується доброчесний корпус суддів тощо.

Замість довідки. Неоголошений флешмоб "What is Ukraine?" стартував після публікації однойменного відео тревел-блогером Назаром Дорошем. За 30 секунд український мандрівник встиг показати найвизначніші місця нашої держави, закликавши інших користувачів поширювати це відео, аби про Україну почули в усьому світі. Дуже швидко інші українці почали робити схожі ролики про рідні міста.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, де саме в Україні, на переконання експерта, можна добре провести літню відпустку у 2021 році.

А коли початково мова йшла про судову владу, то пропонуємо ознайомитися із оновленим складом Ради суддів України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!