Головна Новини Відео 2020 Всі привітання президентів України з Новим роком минулих років
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі привітання президентів України з Новим роком минулих років

29 років незалежності в відеоролику на 46 секунд

31 грудня 2020, 18:38 comments1270
Поділіться публікацією:
Всі привітання президентів України з Новим роком минулих років

Ще з часів Радянського Союзу всі жителі пострадянського простору щороку 31 грудня о 23.50 сідали біля телевізора за святковим столом, щоб послухати главу держави. Україна не стала винятком у дотриманні цієї традиції. Ось уже 29 років ми продовжуємо слухати наших президентів, які коротко та урочисто звітують про досягнення минулого року. І навіть не помічаємо, що тою чи іншою мірою слова глав держави схожі між собою, як ніби писалися під копірку з невеликими лише змінами. Нижче — передноворічні відеозвернення до українців президентів України. Подивіться і порівняйте!


Раніше "Коментарі" писали про те, що опозиційний нардеп Олексій Гончаренко, як то кажуть, убив двох зайців: він записав відеозвернення-привітання з новорічними святами, одночасно "потролив" Зеленського. Гончаренко звертається до українців, нібито із залу, де йде концерт "95 кварталу" за участю Зеленського. Там розігрується сцена, де Зеленський зі спущеними штанами грає на фортепіано, але аж ніяк не руками.

Крім того, портал зробив добірку кращих мемів року, що минає 2020 року. Рік, що минає був не те слово складним, мабуть, він відзначився на кілька десятиліть вперед. Та й серед минулих навряд чи згадаємо настільки нелегкі часи. Почався він з катаклізмів і авіакатастроф, продовжився пандемією COVID-19, потім настала черга ураганів, повеней і штормів, пожеж в Австралії, військових конфліктів і вибуху в Бейруті. Але в переддень свята не зупинятимемося на поганому. Погодьтеся, ми втомилися боятися і жити в постійній тривозі. І як захисні сили нашої психіки, прокидається гумор, який просто блокує підвищену тривожність і стрес. Тому, щоб в черговий раз підняти вам настрій, ми зробили підбірку мемів, присвячених подіям, що минає!




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!