Головна Новини Відео 2020 Який на МКС туалет, як астронавти миються, займаються спортом, їдять і сплять - НАСА опублікувало відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Який на МКС туалет, як астронавти миються, займаються спортом, їдять і сплять - НАСА опублікувало відео

Особливо вражає миття голови і похід в туалет

19 листопада 2020, 17:28 comments2014
Поділіться публікацією:
 Який на МКС туалет, як астронавти миються, займаються спортом, їдять і сплять - НАСА опублікувало відео

Прості речі, які ми, не замислюючись, виконуємо щодня, у деяких викликають певні труднощі. Йдеться про астронавтів — в умовах невагомості стає практично неможливими заняття спортом, але ж це вкрай необхідно, адже м'язи без навантаження атрофуються. Щоб уникнути такої проблеми, люди, які перебувають на МКС, вдаються до різних хитрощів, щоб підтримувати тіло в тонусі. У космосі стає проблематичним нормально помитися, адже вода, замість того, щоб покривати тіло і стікати вниз, згортається в краплі та повзе вгору. З цієї ж причини в умовах невагомості неможливо намазати на хліб масло і повидло, а буденне оправлення природних потреб перетворюється в цілу спецоперацію. Астронавти МКС зняли відео, де докладно описують проведення часу в космосі, розповідаючи про хитрощі, до яких вдаються, щоб зробити своє життя комфортним в умовах невагомості.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в соціальних мережах опубліковано неймовірно миле відео дружби левеняти та дикого поросяти. Користувачі назвали запис "Сімба і Пумба в Харкові", оскільки поведінка тварин на ній неймовірно нагадують героїв з відомого діснеївського мультфільму під назвою "Король Лев".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!