Головна Новини Відео 2020 «Затр...а платіжка за газ»: постачальник газу для населення України запустив рекламу на Pornhub
commentss НОВИНИ Всі новини

«Затр...а платіжка за газ»: постачальник газу для населення України запустив рекламу на Pornhub

Представники компанії стверджують, що з появою рекламного ролика на сайті для дорослих, кількість переглядів їх сторінки істотно зросла

24 листопада 2020, 21:55 comments2746
Поділіться публікацією:








«Затр...а платіжка за газ»: постачальник газу для населення України запустив рекламу на Pornhub

У жовтні цього року один з незалежних постачальників блакитного палива для населення в Україні запустив рекламу для споживачів під назвою "Платіжка за газ затр ... а ?!"

У відеоролику представлена сцена, на якій молода жінка і невідомий чоловік на задньому фоні займаються сексом. Видно, що жінка не отримує від процесу ніякого задоволення. При наближенні камери стає ясно, що чоловік весь обклеєний квитанціями на оплату комунальних послуг. Далі, голос за кадром запитує глядача: "Платіжка за газ затр ... а ?!", і пропонує скористатися послугами компанії-постачальника.

Але і на цьому представники провайдера не стали зупинятися — не довго думаючи, вони розмістили рекламу на одному з найпопулярніших сайтів для дорослих — Pornhub. Вже протягом перших семи днів ролик набрав понад 300 тис. переглядів, при чому, потенційні споживачі, після перегляду реклами переходили на сайт компанії з метою ознайомитися з цінами та переліком послуг.


Раніше "Коментарі" писали про те, що соціальна реклама в Бразилії влучно висміяла людей, які носять маску на підборідді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Анатолий

25 листопада 2020, 21:06

Идиёты!

Анатолий

25 листопада 2020, 21:05

Идиёты!

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!