Найтовстіша планети жінка схудла на 403 кг (ФОТО)

Опубліковані сенсаційні кадри, як найтовстіша жінка планети виглядала до перетворення і після нього

Зараз в американці складно дізнатися найтовстішу жінку планети, вага якої досягав майже 500 кілограмів. Ціною нелюдських зусиль американці вдалося скинути 403 кіло і навіть зустріти свою любов.

Схуднути їй вдалося не без допомоги втручання медиків, а й важливу роль зіграла і жорстка сила волі жінки, і її важкі, виснажливі фізичні тренування.

Американці Майре Розалес занадто важко було жити з таким гігантським вагою, і вона вирішила схуднути у що б то не стало. Щоб позбутися від сотень кілограмів у неї пішло кілька років, жінка перенесла 11 операцій.

У неї було патологічне ожиріння, але дівчина не в силах була впоратися самостійно. У якийсь момент вона вже не могла рухатися і себе обслуговувати. Остаточно змінитися американка вирішила після того, як загинув її племінник, жінка переконала себе, що вона винна в смерті хлопчика, через що впала в депресію.

Американка розповідала поліції, що нібито впала на дитину. Але пізніше з'ясувалося, що в смерті винна мати загиблого, яка в даний момент відбуває покарання у в'язниці. Спочатку Майра пішла на хірургічне втручання, а після операцій стала виснажувати себе тренуванням. Жорсткий спосіб життя привів до приголомшливих результатів - мінус 403 кг, струнке тіло, нормальне самопочуття і кохана людина поруч.