Головна Новини Світ США Найтовстіша планети жінка схудла на 403 кг (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Найтовстіша планети жінка схудла на 403 кг (ФОТО)

Опубліковані сенсаційні кадри, як найтовстіша жінка планети виглядала до перетворення і після нього

27 грудня 2017, 11:02 comments2127
Поділіться публікацією:
Найтовстіша планети жінка схудла на 403 кг (ФОТО)

Зараз в американці складно дізнатися найтовстішу жінку планети, вага якої досягав майже 500 кілограмів. Ціною нелюдських зусиль американці вдалося скинути 403 кіло і навіть зустріти свою любов.

Схуднути їй вдалося не без допомоги втручання медиків, а й важливу роль зіграла і жорстка сила волі жінки, і її важкі, виснажливі фізичні тренування.

Американці Майре Розалес занадто важко було жити з таким гігантським вагою, і вона вирішила схуднути у що б то не стало. Щоб позбутися від сотень кілограмів у неї пішло кілька років, жінка перенесла 11 операцій.

У неї було патологічне ожиріння, але дівчина не в силах була впоратися самостійно. У якийсь момент вона вже не могла рухатися і себе обслуговувати. Остаточно змінитися американка вирішила після того, як загинув її племінник, жінка переконала себе, що вона винна в смерті хлопчика, через що впала в депресію.

Американка розповідала поліції, що нібито впала на дитину. Але пізніше з'ясувалося, що в смерті винна мати загиблого, яка в даний момент відбуває покарання у в'язниці. Спочатку Майра пішла на хірургічне втручання, а після операцій стала виснажувати себе тренуванням. Жорсткий спосіб життя привів до приголомшливих результатів — мінус 403 кг, струнке тіло, нормальне самопочуття і кохана людина поруч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!