Головна Новини Світ У Грузії кінотеатри відмовляються показувати фільми з російським перекладом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії кінотеатри відмовляються показувати фільми з російським перекладом

Відома мережа кінотеатрів прийняла таке рішення у зв'язку з подіями, що розвиваються в останні дні в Грузії

24 червня 2019, 08:50
Поділіться публікацією:
У Грузії кінотеатри відмовляються показувати фільми з російським перекладом

У Грузії мережа кінотеатрів Cavea з 20 червня призупинила показ російськомовних сеансів фільмів з російським перекладом). Про це повідомляє місцеве видання Грузія Online.

Як розповіли в Cavea, таке рішення ухвалили у зв'язку з подіями, що відбуваються в країні в останні дні. За їх словами, це є проявом солідарності до учасників антиоккупационной акції.

Як довго триватиме заборона на показ фільмів з російськомовним перекладом і чи взагалі такі сеанси в майбутньому — в компанії не уточнюють.

Cavea є найбільшою мережею кінотеатрів в Грузії. Кінотеатри Cavea розташовані в Тбілісі — в торгових центрах Galleria Tbilisi, Tbilisi Mall і East Point.

Примітно, що 23 червня 2019 року футболисты трьох грузинських клубів вийшли на матчі 19-го туру чемпіонату Грузії в антиоккупационных футболках, таким чином показавши своє ставлення до політики країни-агресора Росії.

Нагадаємо, в Тбілісі опозиційні сили увечері 20 червня вийшли на масові протести. Вранці 21 червня учасників акції після стрілянини і бійок розігнала поліція. Скандал виник через запрошення в країну російської делегації на сесію Міжпарламентської асамблеї православ'я.

У ході протестів опозиція штурмувала парламент, і учасники мітингу увірвалися в будівлю. За даними моз Грузії, в ході зіткнень в Тбілісі постраждали 240 учасників акції і 80 поліцейських.

"Коментарі" також писали, що Антиросійська акція в Тбілісі , викликала безліч стурбованих відгуків з боку представників грузинського народу, що проживають на території РФ. Серед них виявився і популярний співак Валерій Меладзе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!