Головна Новини Світ Стало відомо, скільки королівська сім'я витрачає на їжу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки королівська сім'я витрачає на їжу

Британці вирішили підрахувати скільки королівська сім'я витрачає на їжу і напої

28 червня 2019, 18:15
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки королівська сім'я витрачає на їжу

В Британії розгорілася хвиля обурення через непомірно дорого ремонту в новому виндзорсоком будинку Меган Маркл і принца Гаррі, який коштував близько 2,5 мільйонів фунтів. Ця сума була взята з бюджету країни.

Також британці вирішили підрахувати скільки королівська сім'я витрачає на їжу і напої, враховуючи що проводиться велика кількість офіційних прийомів.

Для звіту був узятий період з 1 квітня 2018 року по 31 березня 2019 року. За цей час була витрачена сума в 2.9 млн. доларів. У цю суму увійшли і витрати на ведення домашнього господарства королівської сім'ї. З них суто на їжу і напої пішло 2,2 млн. доларів.

На офіційних прийомах побувало 160 000 гостей. І було проведено — ні багато, ні мало — 240 офіційних прийомів, в їх числі 158 обідів, дев'ять вечірок в саду і 75 обідів у палацах: Букінгемському, Віндзорському, палаці Святого Джеймса і палаці Холирудхауса.

Як повідомляли "Коментарі",   Кейт Міддлтон пішла проти правил королівської сім'ї і вирішила слідом за Меган Маркл порушити протокол. ЗМІ дізналися, що дружина принца Вільяма таємно зареєструвалася в соціальній мережі, що може викликати гнів у королеви Єлизавети II.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!