Головна Новини Світ Крим назвали російським: Los Angeles Times опублікував статтю про півострів
commentss НОВИНИ Всі новини

Крим назвали російським: Los Angeles Times опублікував статтю про півострів

У статті про півострів американцям рекомендують відвідати його з пересадкою в Росії

29 червня 2019, 19:30
Поділіться публікацією:
Крим назвали російським: Los Angeles Times опублікував статтю про півострів

Путівник по Криму в якому прямим текстом говорять, що півострів російський, опублікувало видання Los Angeles Times. Спочатку згадується, що міжнародне співтовариство вважає Крим окупованим, а прихід Росії не сподобався татарам, написав на своїй сторінці в Facebook журналіст видання Голос Америки Остап Яриш.

За його словами, у статті також говориться, що після зміни влади Крим просто розцвів на очах!

"Починається текст абзацом: "Історія Криму довга і заплутана. Зараз він перебуває під контролем Росії, як це і було з 1783 році. Хрущов подарував його Україні у 1950-х, як символічний жест, коли вона (Україна) не існувала як держава". Чудовий вступ. Але навіщо так завуальовано? Можна ж було просто написати: "насправді, Крим завжди був російським, а його передача Україні нічого не значила". Або ось ще прекрасна цитата, чорним по білому: "Ялта — це російська Санта-Барбара (чи може Ла-Хойя)". Звичайно, статуя Леніна стоїть на сторожі, а мурал з мореплавством Володимира Путіна нагадує, яка країна тепер володіє півостровом", — написав журналіст у своєму пості.



Он также отмечает, что автором статьи является Джефф Опдайк. Он же и пишет, что только в этом году был в Крыму 5 раз и всем также рекомендует.


"В конце текста он подробно описывает, как лучше добраться туда из США, и в каких отелях останавливаться. Все упомянутые авиарейсы — с пересадкой в России. При этом в тексте указано, что это нарушение украинского закона. Но ничего страшного, все равно езжайте — вина "Массандры" того стоят. Также господин Опдайк пишет, что "для посещения Крыма американцам необходима российская виза", — объяснил Остап Ярыш.


Кроме этого, журналист добавил, что уже обратился в редакцию Los Angeles Times за разъяснениями, а именно — как эта публикация соотносится с их редакционной политикой?


Также, Министерство информационной политики Украины готовит официальное письмо со своей позицией.


Він також зазначає, що автором статті є Джефф Опдайк. Він же пише, що тільки у цьому році був у Криму 5 разів і всім також рекомендує.

"Наприкінці тексту він докладно описує, як краще дістатися туди з США, і в яких готелях зупинятися. Всі згадані авіарейси — з пересадкою в Росії. При цьому в тексті зазначено, що це порушення українського закону. Але нічого страшного, все одно їдьте — вина "Масандри" того варті. Також пан Опдайк пише, що "для відвідин Криму американцям потрібна російська віза", — пояснив Остап Яриш.

Крім цього, журналіст Остап Яриш додав, що вже звернувся в редакцію Los Angeles Times за роз'ясненнями, а саме — як ця публікація співвідноситься з їх редакційною політикою?

Також, Міністерство інформаційної політики України готує офіційний лист зі своєю позицією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!