Головна Новини Світ США і Німеччина відреагували на обстріл медиків на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

США і Німеччина відреагували на обстріл медиків на Донбасі

Дії РФ свідчать про повне порушення мінських угод

2 липня 2019, 18:35
Поділіться публікацією:
США і Німеччина відреагували на обстріл медиків на Донбасі

Тимчасовий повірений у справах Сполучених Штатів Америки в Україні Вільям Тейлор закликав Росію негайно припинити бойові дії на Донбасі та відвести війська. Про це повідомляє прес-служб посольства США в Україні в фейсбук.

"Напад на медиків, який здійснювали керовані Росією сили, свідчать про повну відсутність поваги до людського життя, міжнародних і мінських угод. Ми закликаємо Росію і сили, які вона підтримує, негайно припинити бойові дії, захистити цивільних осіб і персонал гуманітарних організацій, відвести озброєння і збройні сили", — написав він.


Крім того, обстріл санітарного автомобіля Збройних сил України, в результаті якого загинуло дві людини, ще двоє були поранені гостро обговорили в МЗС Німеччини.

"Той, хто у військовому конфлікті цілиться в медичних працівників, діє не по-людськи і порушує елементарні принципи міжнародного гуманітарного права. Це повністю суперечить тим конструктивним внесків, необхідним зараз в Мінському процесі для деескалації", — йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після трагічної новини президент України закликав міжнародних партнерів належним чином відреагувати на дії Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!