Головна Новини Світ США випробували бойовий вертоліт, - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

США випробували бойовий вертоліт, - ВІДЕО

AH-64E — остання і найбільш технологічно просунута версія ударного вертольота AH-64

3 липня 2019, 04:40
Поділіться публікацією:
США випробували бойовий вертоліт, - ВІДЕО

Військові США провели експлуатаційні випробування нової версії легендарного бойового вертольота Apache (Boeing AH-64E). Про це повідомляє "Naked Science".

В ході випробувань у Форт-Худі в Техасі модернізований "Апач", що працював в зв'язці з безпілотним літальним апаратом (БПЛА) і наземними підрозділами в рамках відпрацювання нових методів взаємодії.

Випробування, крім іншого, стосуються таких аспектів, як розвідка і атаки наземних цілей.

Модифікація вертольота Lot/Version 6 зачіпає багато складові бортового радіоелектронного обладнання, даючи машині більш високі можливості по виявленню цілей, їх знищення, а також захисту від можливих загроз. AH-64E, крім іншого, отримав розширені можливості по роботі над морською поверхнею.

AH-64E — остання і найбільш технологічно просунута версія ударного вертольота AH-64. Раніше стало відомо, що оновлена апаратура дозволяє цьому вертольоту керувати в польоті відразу декількома БПЛА. А нові лопаті і двигуни підвищують льотно-технічні характеристики.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", учебный вертоліт Бундесверу типу Eurocopter EC 135 впав під час польоту в північній частині Німеччини. Інцидент стався в понеділок, 1 липня, поблизу населеного пункту Ерцен у федеральній землі Нижня Саксонія. Один чоловік загинув, ще один отримав травми і доставлений в лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!