Головна Новини Світ Через медуз в Ізраїлі можуть початися перебої з електроенергією
commentss НОВИНИ Всі новини

Через медуз в Ізраїлі можуть початися перебої з електроенергією

Медузи забивають канали для потоків морської води, яка потрібна для охолодження систем станції

5 липня 2019, 09:35
Поділіться публікацією:
Через медуз в Ізраїлі можуть початися перебої з електроенергією

Великі косяки медуз заважають роботі електростанції в Ашкелоні. Медузи забивають канали для потоків морської води, яка потрібна для охолодження систем станції. Щоб забезпечити безперебійну подачу електроенергії співробітникам електростанції доводиться збирати медуз у спеціальні приймачі з фільтрами.

Зараз поява медуз зафіксована в південній частині акваторії Середземного моря в Ізраїлі: при цьому вони знаходяться досить далеко від берега і на великій глибині, не доставляючи незручностей відпочиваючим.

У теж час рибалки в Акко нарікають, що кількість медуз районах промислового лову майже в двадцять разів перевищує кількість риби. Рибалки побоюються, що медузи не покинуть акваторію до вересня.

Також наголошується, що почастішали випадки появи в ізраїльської акваторії Середземного моря медуз. При цьому поки немає інформації про те, що це заважає купатися в морі.

Як повідомляли "Коментарі", червень-липень — це період активного розмноження медуз. Вони, як правило, залишаються біля берегів Ізраїлю до серпня, а то і вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!