Головна Новини Світ США У Словенії відкрили дивну статую Меланії Трамп, - ФОТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Словенії відкрили дивну статую Меланії Трамп, - ФОТО

Статуя Меланії Трамп виконано з дерева в стилі наївного мистецтва, що передбачає умовність його сприйняття

6 липня 2019, 08:53
Поділіться публікацією:
У Словенії відкрили дивну статую Меланії Трамп, - ФОТО

У Словенії показали дерев'яну статую дружини президента США Дональда Трампа Меланії. Про це повідомляється на сайті столичної галереї Match.

Статуя розташована на березі річки Сави в населеному пункті Рожно недалеко від рідного міста першої леді США — Севницы. Скульптура зображує Меланію Трамп в блакитному платті, в якому вона була присутня на інавгурації чоловіка. Правою рукою вона вітає місто.

Статуя виконана з дерева в жанрі наївного мистецтва, що передбачає умовність його сприйняття. Так, помітна навмисна грубість при виконанні рис особи і фігури.

picture

У соцмережах неоднозначно оцінили роботу скульптура, вважаючи її схожою на дружину американського лідера, пише BBC. Так, користувачі знайшли схожість статуї зі Смурфетою (героїня мультфільму "Смурфи" — ред.), назвали її химерною, потворною і ганебною.

Автор концепції — американський художник Бреда Дауні. Відзначається, що йому належить ідея скульптури, саму роботу виконував найманий працівник, який за допомогою бензопили втілив її в життя. Показ статуї — частина виставки Ta Eho ("Це Відлуння"), яка відкрилася в Любляні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Києві 5 липня відкриється перша експозиція "музею виборчого трешу", експонатами якої стануть приклади спроб підкупити кандидатів свій електорат.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!