Головна Новини Світ Черговий землетрус у Каліфорнії визнали найсильнішим у 21-му столітті
commentss НОВИНИ Всі новини

Черговий землетрус у Каліфорнії визнали найсильнішим у 21-му столітті

Землетрус у Каліфорнії супроводжувався безліччю попередніх і повторних підземних поштовхів, магнітудою до 5. Зафіксовано близько 1800 таких поштовхів, 15 з них мали магнітуду від 4 і вище

6 липня 2019, 12:47
Поділіться публікацією:
Черговий землетрус у Каліфорнії визнали найсильнішим у 21-му столітті

Геологічна служба США повідомила про землетрус магнітудою 7,1 в Південній Каліфорнії. Епіцентр розташовувався в 17 км північно-східний містечка Ріджкрест (трохи більше 100 км на північ від Лос-Анджелеса, приблизно в 150 км на захід від Лас-Вегаса). Осередок залягав на глибині близько 1 км, передає Reuters.

Землетрус супроводжувалося безліччю попередніх і повторних підземних поштовхів, магнітудою до 5. Зафіксовано близько 1800 таких поштовхів, 15 з них мали магнітуду від 4 і вище.

За оцінками сейсмологів, мова йде про найсильніший землетрус у цьому регіоні за останні майже 20 років. Надходить інформація про шкоду, завдану багатьом будівлям. Відомості про можливі жертви і руйнування уточнюються. Повідомляється про пожежі.

У Ріджкресті проживають близько 29 тисяч осіб. Землетрус відчувався в багатьох інших населених пунктів, віддалених на десятки і навіть сотні кілометрів від епіцентру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в четвер, в Південній Каліфорнії недалеко від міста Ріджкрест в США стався землетрус. Сила землетрусу оцінена в 6,4 бали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!