Головна Новини Світ США мають намір отримати від наркобарона Ель Чапо мільярди доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

США мають намір отримати від наркобарона Ель Чапо мільярди доларів

Прокуратура США домагається мільярдних штрафів для затриманого раніше наркоторговця Гусмана

6 липня 2019, 16:15
Поділіться публікацією:
США мають намір отримати від наркобарона Ель Чапо мільярди доларів

Відомий наркобарон Хоакін Гусман, відомий як "Ель Чапо" повинен заплатити 12.7 млрд доларів в казну США у вигляді штрафів. Такого судового рішення добивається американська прокуратура.

Дана цифра заснована на кількості кокаїну, героїну і марихуани, на торгівлі якими причетний Ель Чапо, помножена на середні ціни на ліки.

Прокурори назвали суму консервативною оцінкою грошей, які бізнес Гусмана заробив на нелегальній торгівлі, і послалися на показання постачальників наркотиків у час судового розгляду.

Як повідомляється, прибуток покривав виплату заробітної плати, а також купівлю літаків, підводних човнів та інших транспортних засобів.

Адвокат назвав Гусмана подібне бажання "академічним", в зв'язку з тим, що ці суми не були виявлені в ході слідства. Зокрема, адвокат підкреслив: "Уряд ніколи не знаходив і не ідентифікував ні копійки з цих 12,7 млрд доларів доходів, імовірно отриманих р-ном Гусманом".

Ель Чапо знаходиться в американській в'язниці з лютого поточного року.


Як повідомляли "Коментарі", будинок самого відомого в світі колумбійського наркобарона, одного з найжорстокіших злочинців XX століття, "кокаїнового короля" Пабло Ескобара у місті Тулум (Мексика) перетворили в п'ятизірковий готель Casa Malca.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!