Головна Новини Світ Яким буде 8 липня: ТОП подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде 8 липня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Жителі Одеси зіткнуться з комунальними незручностями, а росіяни не зможуть відвідувати Грузію через указ Путіна. "Коментарі" виділяють важливі події сьогоднішнього дня

8 липня 2019, 07:05
Поділіться публікацією:
Яким буде 8 липня: ТОП подій сьогоднішнього дня

Одесити будуть сидіти без світла

Багато одеситів залишаться без електрики через ремонтні роботи. Відключать світло в будинках по наступними адресами: 1-й Аеродромний провулок, 1-й Керченську провулок, 1-а Садова вулиця, 2-й Аеродромний провулок, 2-я лінія 6-ої станції Люстдорфської дороги, 3-й Аеродромний провулок, 3-й Керченський провулок, 3-й Хімічний провулок, 3-я вулиця Садова, 4-й Деревообделочный провулок, 4-а Садова вулиця, 5-й Деревообделочный провулок, Академіка Корольова вулиця, вулиця Академіка Філатова, Велика Садова вулиця, Бугаєвська вулиця, Варненська вулиця, вулиця Генерала Петрова, Генерала Ратова вулиця, вулиця Героїв Крут, Державіна вулиця, вулиця Дніпровська, Донецька вулиця і інші.


Росіян залишили без Грузії

У Росії вступає в силу указ про те, що російським авіакомпаніям тимчасово забороняється здійснювати повітряні перевезення (в тому числі комерційні) громадян з території Російської Федерації на територію Грузії.

Також сьогодні набирає рішення Міністерства транспорту Росії про припинення польотів грузинських авіакомпаній на територію РФ.


Прохолода огорне частина України

Понеділок покаже скромні 20-25 градусів. Тільки на сході України, у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму ще затримається літо — 25 30 градусів.

Але в подальшому практично скрізь ще посвіжішає.

Яке сьогодні свято?

8 липня православні відзначають день Петра і Февронії, який також називають Святом любові, сім'ї та вірності. Головна заборона цього дня стосується наступного: в день пам'яті Петра і Февронії вінчатися не можна, зате заручин можна. Це пов'язано з тим, що зараз у розпалі Петрів піст.

• З тієї ж причини не можна вживати м'ясні та рибні страви.

• В цей день в народ не прийнято працювати в саду і городі, дозволено тільки робити дрібні побутові справи.

• Не можна шити і займатися рукоділлям.

• У свято категорично заборонено сваритися, лаятися і навіть думати про погане.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!