Головна Новини Світ Журналіста, обматюкавшего Путіна в прямому ефірі, не будуть звільняти
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіста, обматюкавшего Путіна в прямому ефірі, не будуть звільняти

Після матюків на адресу Путіна рейтинг каналу зріс

9 липня 2019, 09:16
Поділіться публікацією:
Журналіста, обматюкавшего Путіна в прямому ефірі, не будуть звільняти

Керівництво грузинського телеканалу "Руставі-2" не буде звільняти журналіста Георгія Габунію, який в прямому ефірі обматюкав президента РФ Володимира Путіна. Про це заявив гендиректор "Руставі-2" Ніка Гварамія.

Він зазначив, що мета Габунії була "легітимна", проте форма, яку використовував журналіст, тільки їй нашкодила. Керівництво каналу вважає таку форму неприйнятною, тому відсторонило Габунию на 2 місяці від ефіру, однак після цього терміну він продовжить працювати.

Крім того, за його словами, рішення про відсторонення прийняла комісія телеканалу з етики і його "неможливо заперечити".



"По реакції грузинської влади. Щоб не сказав Габунія, як би це було неприйнятно для нас, для каналу, для кого-то ще, це абсолютно в рамках закону і Конституції. І вирішувати з цього питання може тільки керівництво каналу "Руставі-2", — підкреслив Гварамія.

Також він вважає, що якщо глядачам не сподобається, то вони можуть переключитися на інший канал, і рейтинг "Руставі-2" буде нижче.

"Але я вас запевняю, після цього рейтинг каналу збільшився", – резюмував гендиректор.

Як повідомляли "Коментарі", провідний грузинського телеканалу "Руставі-2" Георгій Габунія в прямому ефірі своїй авторській програми P. S. вилаяв президента Росії Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!