Головна Новини Світ Всім полоненим українським морякам висунуто звинувачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Всім полоненим українським морякам висунуто звинувачення

Моряки були захоплені в полон в листопаді 2018 року

9 липня 2019, 20:32
Поділіться публікацією:
Всім полоненим українським морякам висунуто звинувачення

Слідче управління ФСБ Росії висунуло остаточне обвинувачення усім 24 українським морякам, які були захоплені в полон в Керченській протоці.

"Слідче управління ФСБ Росії пред'явило звинувачення в остаточній редакції всім 24 військовополоненим українським морякам... Пред'явлення обвинувачення в остаточній редакції означає завершення слідчих дій, пов'язаних зі збиранням і процесуальним закріпленням доказів. Наступна стадія — ознайомлення з матеріалами кримінальної справи", — написав у Facebook координатор команди адвокатів моряків Микола Полозов.

За словами юриста, останнє звинувачення під час слідчих дій було висунуто сьогодні моряку Андрію Артеменку.

Полозов припустив, що наступного тижня наслідок попросить у Лефортовського суду Москви продовження строку тримання під вартою стосовно всіх військовополонених. Засідання суду по справі моряків призначене на 17 липня.

Нагадаємо, 24 українських моряки були захоплені в полон представниками Прикордонної служби ФСБ Росії в Керченській протоці 25 листопада 2018 року. Їх звинуватили в незаконному перетині державного кордону РФ. Також були захоплені три судна. Моряки визнали себе військовополоненими.

Міжнародний трибунал з морського права постановив видати Україні всіх моряків і судна без попередніх умов. Але Росія не виконала це рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!