Головна Новини Світ Трамп не зможе заблокувати своїх хейтерів в Twitter
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп не зможе заблокувати своїх хейтерів в Twitter

Трамп сам дав козирі своїм опонентам в Twitter

9 липня 2019, 21:43
Поділіться публікацією:
Трамп не зможе заблокувати своїх хейтерів в Twitter

Апеляційний суд федерального округу США заборонив президенту Дональду Трампу блокувати коментарі і дописувачів у своєму мікроблозі Twitter, повідомляє The New York Times.

"Оскільки президент Трамп використовує Twitter для урядових справ, він не має права обмежувати деяких американців у читанні його повідомлень та участі в дискусіях в коментарях просто тому, що йому не подобаються їх погляди", — йдеться в повідомленні.

Колегія з трьох суддів ухвалила рішення одноголосно.

"Приймаючи це апеляційне рішення, ми нагадуємо сторонам і громадськості, що якщо перша поправка до Конституції щось означає, то це перш за все те, що найкращою відповіддю на неприємні слова з важливих для громадськості питань, є подальші висловлювання, а не обмеження висловлювань", — заявив суддя Баррінгтон Паркер.

Позов проти Дональда Трампа подала група заблокованих ним користувачів Twitter, яку очолив директор Інституту першої поправки Колумбійського університету Джаміль Джаффері. Суд першої інстанції також став на бік позивачів. В Адміністрації президента заявляли, що мікроблог є його особистим. Однак суд вказав, що президент використовує аккаунт для оголошення і важливих державних рішень. Тому американці мають право на вільний доступ до профілю.

Білий дім поки ніяк не відреагував на рішення Апеляційного суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!