Головна Новини Світ Путін розповів про домовленості з Обамою по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів про домовленості з Обамою по Україні

Режисер запитав у Путіна про телефонну розмову з Бараком Обамою, нібито відбулося під час подій на Майдані в Києві у 2014 році

10 липня 2019, 05:25
Поділіться публікацією:
Путін розповів про домовленості з Обамою по Україні

Сполучені Штати не виконали частину домовленостей щодо України, нібито досягнутих під час телефонної розмови з президентом США у 2014 році.

Про це президент РФ Володимир Путін заявив в інтерв'ю американському режисеру Оліверу Стоуну для фільму "В боротьбі за Україну", пише російське агентство ТАСС.

Режисер запитав у Путіна про телефонну розмову з Бараком Обамою, нібито відбулося під час драматичних подій на Майдані в Києві 2014 році. Однак глава російської держави відмовився розповісти деталі тієї бесіди, пославшись на її конфіденційний характер.

"Ви знаєте, Обама вже не президент, але тим не менш є певні речі, про які ми не говоримо]", — сказав глава російського держави.

"У всякому випадку можу сказати, що наші домовленості, які були досягнуті в цьому телефонній розмові, з американської сторони не були виконані", — заявив Путін.

"Я б на цьому обмежився, не став би в деталі вдаватися", — додав він.

Говорячи про перспективи російсько-українських відносин, Путін повторив старий пропагандисткий тезу, що погіршення відносин нібито було спровоковано "госпереворотом у Києві у 2014 році".

"І друга частина — це пропаганда чинної влади України, які виставляють Росію винуватицею всіх послідували за цим трагічних подій", — додав Путін.

Як повідомляли "Коментарі", раніше ведучий авторської програми на "Руставі-2" Георгій Габунія російською мовою звернувся до президента РФ Володимира Путіна та обматюкав його.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!