Головна Новини Світ МАГАТЕ збереться на позачергове засідання по Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

МАГАТЕ збереться на позачергове засідання по Ірану

Зустріч Ради організації ініціювали США

10 липня 2019, 07:42
Поділіться публікацією:
МАГАТЕ збереться на позачергове засідання по Ірану

Рада керуючих МАГАТЕ збереться на позачергову зустріч у середу, 10 липня, щоб обговорити останні дані організації щодо іранської ядерної програми. Відзначається, що зустріч ініціювали США.

"Американський представник при міжнародних організаціях у Відні Джекі Уолкотт запросила екстрене засідання Ради керуючих МАГАТЕ, щоб обговорити  доповідь генерального директора МАГАТЕ за ядерною програмою іранського режиму", − зазначено у повідомленні постійного представництва США у Відні.

Тегеран розкритикував запит Вашингтона.

"Той факт, що США є першою і головною стороною, яка порушує умови (Спільного всеосяжного плану дій з ядерної програмою Тегерана − ред.) СВПД, і при цьому робить такий запит, вказує на їх ізоляцію", − підкреслила місія Ірану при МАГАТЕ.

Як повідомляли "Коментарі", керівництво Євросоюзу прокоментувало заяву Тегерана про намір перевищити рівень збагачення урану, дозволений СВПД (Спільним всеосяжного плану дій щодо іранської ядерної програми). Заява євродипломата пролунала напередодні спеціального засідання Ради керуючих МАГАТЕ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!