Головна Новини Світ Ердоган заявив, що застосує ЗРК С-400 в разі нападу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган заявив, що застосує ЗРК С-400 в разі нападу

Туреччина має намір брати участь у виробництві С-400

10 липня 2019, 10:04
Поділіться публікацією:
Ердоган заявив, що застосує ЗРК С-400 в разі нападу

Туреччина має намір використовувати російські зенітні ракетні комплекси С-400, якщо на країну буде здійснено напад. Про це заявив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган на борту літака під час повернення з Боснії і Герцеговини.

"У деяких виникає питання, чому ми купуємо С-400, робимо таку інвестицію. Якщо нам буде потрібно, то ми будемо мати право їх використовувати. Якщо хтось на нас нападе, то ми задіємо ці системи ППО. Ось тому ми і робимо таку інвестицію", — наводить слова президента газета Hürriyet.

Ердоган також знову заявив про наміри брати участь у спільному з Москвою виробництві С-400.

"У питанні спільного виробництва у нас з Росією немає якихось проблем. Сподіваюся, що ми перейдемо до спільного виробництва. Різні спекуляції виходять від тих сторін, які хочуть, щоб ми відмовилися від придбання С-400", — підкреслив президент Туреччини.

Відзначається, що контракт з постачання ракетних комплексів С-400 Туреччини передбачає часткову передачу технологій турецькій стороні на виробництво.

Як повідомляли "Коментарі", згідно з документами, які подані в Світову організацію торгівлі, Туреччина буде отримувати 267 мільйонів доларів США від мита на товари загальною вартістю 1,8 млрд дол., експорт яких здійснюється Сполученими Штатами в Туреччину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!