Головна Новини Світ У США ініціювали виступ Зеленського в Конгресі
commentss НОВИНИ Всі новини

У США ініціювали виступ Зеленського в Конгресі

Запросити Зеленського попросили представники української діаспори в США

10 липня 2019, 23:10
Поділіться публікацією:
У США ініціювали виступ Зеленського в Конгресі

Співголови Конгресового українського зборів звернулися до спікера Палати представників США Ненсі Пелосі з ініціативою запросити Президента України Володимира Зеленського виступити на спільному засіданні американського Конгресу.

Про це повідомляє "Укрінформ", посилаючись на офіційно отримане з законодавчих органів лист.

"Як співголови двопартійного Українського конгресового кокуса, ми з повагою закликаємо вас запросити Президента України Володимира Зеленського на спільне засідання Конгресу", — наголошується в документі.

При цьому згадується, що український президент повинен відвідати США на запрошення Білого дому.

"Ми вітаємо це взаємодія на високому рівні і просимо Конгрес подати руку дружби новообраному президенту шляхом таким запрошенням", — наголошується в документі.

Члени Конгресу США відзначили, що перед Україною продовжують стояти серйозні виклики. У зв'язку з цим пригадується боротьба з російською агресією, протидія успадкованої корупції, забезпечення економічного зростання і процвітання українського народу.

"Росія дійсно має намір посилити свою агресію, про що свідчить незаконний арешт 24 українських воїнів і трьох військово-морських суден у водах Керченської протоки. В цей небезпечний для України і світу час Конгрес повинен посилити взаємодію з нашим близьким союзником, коли йому загрожують такі виклики" , — наголошується в листі американських законодавців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!