Головна Новини Світ У Греції з-за шторму загинули 6 людей, близько 100 постраждали
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції з-за шторму загинули 6 людей, близько 100 постраждали

Влада оголосила в Халкідікі надзвичайний стан.

11 липня 2019, 10:13
Поділіться публікацією:
У Греції з-за шторму загинули 6 людей, близько 100 постраждали

6 осіб різних національностей, у тому числі двоє дітей, загинули і ще понад 100 осіб отримали травми в результаті штормових вітрів, дощів та граду, які вразили курорти в районі Халкідікі пізно в середу, вириваючи дерева і руйнуючи даху, повідомили влади.

За словами медиків, вік пацієнтів, які потрапили в клініку, коливається від 8 місяців до 70 років. У багатьох з них переломи. Деякі отримали травми голови внаслідок падіння дерев та інших предметів.

Серед загиблих — росіянин і його дворічний син, яких вбило дерево, що впало на них у готелю, мати і син з Румунії, на яких обвалився дах, коли вони вечеряли, і подружня пара з Чехії, чий трейлер був знесений вітром. Їх син був поранений, онук не постраждав, але перебуває в шоковому стані.

Така погана погода незвичайна для Греції, де літо, як правило, гаряче і сухе. Метеоролог Клеарксос Марусакис описав умови "вкрай незвичайні" для цього періоду року.

Как сообщали "Комментарии", в прибрежном городе Циндао в провинции Шаньдун на востоке Китая прошел мощныйшторм. В сети появились необычные фотографии морских обитателей, попавших на сушу во время разбушевавшейся стихии



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!