Головна Новини Світ Влада Судану повідомили про спробу держперевороту
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Судану повідомили про спробу держперевороту

Спробу перевороту вдалося запобігти

12 липня 2019, 04:50
Поділіться публікацією:
Влада Судану повідомили про спробу держперевороту

У Судані сталася спроба державного перевороту. Про це повідомило агентство Reuters з посиланням на заяву перехідного Військового ради країни.

У раді відзначили, що спробу перевороту вдалося запобігти.

За інформацією Sky News Arabia, до неї причетні 12 військовослужбовців. Вони затримані, їх почала допитувати Служба безпеки країни. Найближчим часом підозрюваних передадуть до суду.

У квітні військові повалили президента Судану Омара аль-Башира, правив останні 30 років. У травні представники Військової ради заявили, що домовилися з опозицією про перехідний період, протягом якого у влади буде знаходитися тимчасовий уряд.

Як повідомляли "Коментарі", в Судані під час зіткнень між військовими і учасниками акцій протесту, які відбулися напередодні, 30 червня, загинули щонайменше 11 осіб.За даними представників опозиційних сил, троє тіл були знайдені в сусідньому зі столицею країни Хатумом місті Омдурман. Ці мітингувальники загинули саме тоді, коли поліція стріляла в натовп протестуючих балонами зі сльозогінним газом, намагаючись зупинити колону мітингувальників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!