Головна Новини Світ Конгрес США схвалив нові санкції проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгрес США схвалив нові санкції проти Росії

Демократи запропонували включити в проект оборонного бюджету на наступний рік заборону на операції з російським держборгом

12 липня 2019, 11:51
Поділіться публікацією:
Конгрес США схвалив нові санкції проти Росії

Палата представників США прийняла поправку до оборонного бюджету на 2020 рік, що включає заборону проводити будь-які операції з російським держборгом. Автори відповідної ініціативи – демократи з Каліфорнії Максін Уотерс і Бредлі Шерман.

"Ця поправка передбачає реальні серйозні санкції щодо РФ, згідно з яким жоден громадянин США не може здійснювати додаткові угоди з російським суверенним боргом", – сказав Шерман. - Вона (поправка в оборонний бюджет. – Ред.) передбачає і механізм для зняття цих санкцій, якщо адміністрація прийде до висновку, що Росія не втручалася в американські вибори принаймні в ході одного виборчого циклу, і якщо Конгрес погодиться з цим висновком".

За його словами, Вашингтону необхідний серйозний механізм, який дозволить покарати Москву за те, що вона зробила на попередніх виборах, і стримати її. "Така поправка якраз робить це", – додав Шерман.

Як повідомляли "Коментарі", наприкінці червня Сенат Конгресу схвалив проект американського військового бюджету на 750 млрд дол. В Палаті представників розглядається своя версія цього проекту. У разі ухвалення цієї ініціативи конгресменами в найближчі дні, законодавцям обох палат потрібно узгодити деталі обох проектів. Документи містять значні відмінності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!