Головна Новини Світ У США журналіст не зрозумів Трампа і "поховав" Шварцнеггера: подробиці казусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США журналіст не зрозумів Трампа і "поховав" Шварцнеггера: подробиці казусу

Причиною казусу став твіт кореспондента Yahoo News, який з Білого Дому повідомив «погану звістку» про смерті Шварцнеггера, але в результаті сам актор запевнив журналіста, що все ще живий

12 липня 2019, 21:10
Поділіться публікацією:
У США журналіст не зрозумів Трампа і "поховав" Шварцнеггера: подробиці казусу

Президент США Дональд Трамп не по своїй волі став співучасником казусу, пов'язаної з повідомленням про смерті знаменитого актора і екс-губернатора Калифории Арнольда Шварцнеггера.

Причиною казусу став твіт кореспондента Yahoo News, которий з Білого Дому повідомив "погану звістку".

"Арнольд Шварценеггер... Знаєте що? Він помер. Я був там", — написав у своєму Твіттері журналіст, пославшись на слова Дональда Трампа.

"Термінатор" відреагував негайно, написавши у все тому ж Твіттері, що "він все ще тут".

"Я все ще тут. Хочете порівняти податкові декларації?" — запитав 71-річний артист.

Визнавши свою помилку, кореспондент Yahoo News пояснив, що неправильно зрозумів слова президента США про "смерті" Арнольда Шварценеггера. Мовляв, насправді Трамп метафорично висловився про рейтингу реаліті-шоу The Apprentice ("Учень") за участю актора. До 2015 року Трамп був ведучим цієї програми, а в 2017 році цю посаду зайняв Шварценеггер, однак залишив проект сезон тому.

Як повідомляло видання "Коментарі", Апеляційний суд федерального округу США заборонив президенту Дональду Трампу блокувати коментарі і передплатників у своєму мікроблозі Twitter. "Оскільки президент Трамп використовує Twitter для урядових справ, він не має права обмежувати деяких американців у читанні його повідомлень та участі в дискусіях в коментарях просто тому, що йому не подобається їх погляди", — йдеться в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!