Головна Новини Світ Трамп планує звільнити голову нацрозвідки США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп планує звільнити голову нацрозвідки США

Конкретні терміни відставки Дена Коутса не відомі

13 липня 2019, 05:30
Поділіться публікацією:
Трамп планує звільнити голову нацрозвідки США

Президент США Дональд Трамп повідомив своїх довірених осіб про те, що планує відправити у відставку главу американської національної розвідки Дена Коутса. Про це повідомили п'ять джерел, які обговорювали цей питання з главою держави, Axios.

Також повідомляється, що президент США обговорює з довіреними особами кандидатуру Коутса на посаді директора нацрозвідки вже декількох місяців.

Один з джерел видання, обговорював з Трампом Коутса тиждень тому, вважає, що президент прийшов до висновку, що відставка Коутса відбудеться "швидше раніше, ніж пізніше".

Інший співрозмовник видання зазначив, що в приватній розмові Трамп дав зрозуміти, що офіс голови нацрозвідки являє собою непотрібну бюрократичну структуру і він хотів би позбутися від нього, але президента повідомили, що фактична ліквідація цього органу політично неможлива.

У той же час представник Білого дому заявив, що зараз немає інформації про зміну кадрів в адміністрації США.

 Як повідомляли "Коментарі", президент США Дональд Трамп може накласти вето на оборонний бюджет країни на 2020 рік, якщо Конгрес знизить його до 733 млрд дол. з запитаної суми у 750 млрд дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!