Головна Новини Світ США Стало відомо, коли можуть поновитися польоти Boeing 737 MAX
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли можуть поновитися польоти Boeing 737 MAX

Авіабудівна корпорація Boeing не зуміє усунути виявлені в конструкції і програмному забезпеченні літака недоліки раніше початку 2020 року

15 липня 2019, 07:15 comments1290
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли можуть поновитися польоти Boeing 737 MAX

Польоти авіалайнерів Boeing 737 MAX, які були припинені майже у всьому світі після двох авіакатастроф, зможуть відновитися не раніше 2020 року. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє The Wall Street Journal.

Як повідомляє видання, авіабудівна корпорація Boeing не зуміє усунути виявлені в конструкції і програмному забезпеченні літака недоліки раніше початку 2020 року.

Літаки Boeing 737 MAX не літають після того, як дві авіакатастрофи цієї моделі забрали 346 життів.

Як повідомляло видання "Коментарі", 9 березня в Ефіопії зазнав аварії літак авіакомпанії Ethiopian Airlines, на борту перебували 149 пасажирів і вісім членів екіпажу. Boeing 737 MAX 8 зник з радарів через близько шести хвилин після вильоту з Аддіс-Абеби. Всі, хто знаходилися на борту, загинули.

Через авіакатастрофу в Ефіопії авіакомпанії по всьому світу масово відмовляються від використання лайнерів Boeing 737 MAX 8 і Boeing 737 MAX 9. Зокрема, Європейське агентство авіаційної безпеки заборонило експлуатацію літаків Boeing 737 MAX. Були заборонені польоти літаків цього типу і в Україні. Більше половини всіх Boeing 737 MAX припинили польоти після трагедії в Ефіопії.

Тим часом ринкова капіталізація авіакомпанії Boeing впала на 26,6 млрд доларів після трагедії в Ефіопії.

Кількома місяцями раніше, 29 жовтня 2018 року, в Індонезії впав у море пасажирський літак Boeing 737 MAX, на борту було 189 осіб.

Boeing виділить $100 млн в якості компенсацій родичам жертв двох авіакатастроф, які відбулися нещодавно з літаками 737 МАХ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!