Головна Новини Світ Росія У Росії померла актриса, яка зіграла у фільмі "Звичайне диво"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії померла актриса, яка зіграла у фільмі "Звичайне диво"

Ольга Вяликова відома по ролі фрейліни в знаменитому радянському фільмі "Звичайне диво"

17 липня 2019, 01:52 comments1219
Поділіться публікацією:
У Росії померла актриса, яка зіграла у фільмі "Звичайне диво"

В Росії у віці 65 років померла відома актриса театру і кіно Ольга Вяликова. Про це повідомляється на сайті академічного театру Росії.

"Раптово померла артистка Театру Армії – Ольга Петрівна Вяликова. Ольга Петрівна працювала в нашому театрі з 1980 року. З 1993 по 1995 рр. Ольга Петрівна була зайнята в знаменитій постановці "Орестея" видатного німецького режисера Петера Штайна", — йдеться в повідомленні.

На рахунку актриси безліч ролей, у тому числі Беліси у виставі "Винахідлива кохана", Симона у виставі "Гра на клавішах душі", пані Мюллерова у виставі "Пригода бравого солдата Швейка", роль Грубки в дитячій казці "Дивовижні пригоди Маші і Віті", роль Єлизавети Василівни у виставі "Червоне колесо".

Крім цього Ольга Вяликова відома по ролі фрейліни в знаменитому радянському фільмі "Звичайне диво". Також вона знялася в декількох російських серіалах, таких як "Глухар" і "Каменська".

В 2014 році Вяликова була нагороджена медаллю "За трудову доблесть".

Як повідомляли "Коментарі", Олімпійський чемпіон 1984 року і колишній чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Пернелл Вітакер помер 15 липня 2019 року у віці 55 років. Уітакер був насмерть збитий машиною в місті Верджиния-Біч. Водій автомобіля залишився на місці події, в даний момент проводиться розслідування події. Причиною смерті стало перевищення швидкості або стан алкогольного або наркотичного сп'яніння водій був тверезий і дотримувався швидкісний режим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!