Головна Новини Світ Великобританія Біля узбережжя Британії виявили медузу розміром з людину, - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля узбережжя Британії виявили медузу розміром з людину, - ВІДЕО

Такі медузи з'являються на світ розмірами в кілька міліметрів, а потім можуть вирости в справжніх гігантів

17 липня 2019, 05:00 comments2859
Поділіться публікацією:








Біля узбережжя Британії виявили медузу розміром з людину, - ВІДЕО

Дайвер Ліззі Дейлі помітила біля узбережжя Британії незвичайне істота гігантських розмірів. Підпливши ближче, дайвер виявила, що це медуза з загону корнеротов, повідомляє The Washington Post.

"Моя перша реакція була, що я ніколи не бачила таких величезних медузу розмірів", — поділилася Дейлі. Вона також охарактеризувала як істота "прекрасне, величне, повільне і витончене тварина".

За словами Шеріл Еймс із Смітсонівського національного музею природної історії, корнероты з'являються на світ розмірами в кілька міліметрів, а потім можуть вирости в справжніх гігантів. Разом з тим, досягти величезних розмірів вони можуть тільки в природному середовищі, де харчуються рибою, дрібними ракоподібними і зоопланктоном. В акваріумі розмір таких медуз не перевищує 40-50 сантиметрів.

 


Як повідомляли "Коментарі", на південному березі Тасманії виявили викинуту на берег медузу, діаметр купола якої становить близько півтора метрів. Як стало відомо, тварина вдалося виявити сім'ї Лін на пляжі на південь від міста Хобарт. Фотографію медузи співробітникові австралійського дослідницького центру CSIRO Лізі Гершвін передало місцеве відділення радіо ABC. Гершвін, за її словами, раніше вже знаходила подібних медуз, хоча і не такого великого розміру — їх діаметр рідко перевищував один метр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!