Головна Новини Світ Азія У Малайзії знову незадоволені розслідуванням катастрофи МН17
commentss НОВИНИ Всі новини

У Малайзії знову незадоволені розслідуванням катастрофи МН17

Прем'єр-міністр Малайзії піддав критиці роботу Спільної слідчої комісії

17 липня 2019, 12:30 comments1558
Поділіться публікацією:
У Малайзії знову незадоволені розслідуванням катастрофи МН17

Прем'єр-міністр Малайзії Махатхір Мохамад висловив незадоволення ходом розслідування у справі про катастрофу Boeing-777 над Донбасом у липні 2014 року.

"Ми розчаровані, тому що все ще не знаємо, хто несе відповідальність за запуск ракети", — заявив прем'єр під час свого виступу, присвяченого річниці трагедії.

Раніше Махатхір Мохамад розкритикував результати роботи Спільної слідчої групи у справі про катастрофу рейсу MH17, назвавши їх "політизованими і антиросійськими".

Незадоволення ходом розслідування катастрофи прем'єр-міністр Малайзії Махатхір Мохамад висловлював і раніше. Політик висловив занепокоєння після того, як об'єднана слідча група (JIT), в яку входять представники Нідерландів, Австралії, Бельгії, Малайзії та України, оприлюднила результати останнього розслідування. Він зазначив, що з самого початку розслідування було направлено на звинувачення Російської Федерації.

Як повідомляли "Коментарі", Австралія і Нідерланди офіційно поклали на Росію відповідальність за знищення малайзійського літака Боїнг-777 рейсу МН17.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!