Головна Новини Світ США У Конгресі США заблокували процедуру імпічменту Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Конгресі США заблокували процедуру імпічменту Трампа

Трамп уже прокоментував дане голосування

18 липня 2019, 05:00
Поділіться публікацією:
У Конгресі США заблокували процедуру імпічменту Трампа

Палата представників Конгресу Сполучених Штатів заблокувала початок процедури відсторонення американського президента Дональда Трампа від посади. Про це передає телеканал C-Span.

За блокування ініціативи проголосували 332 конгресмена, проти — 95, один утримався.

Трамп вже прокоментував дане голосування. Він написав у своєму Twitter, що не бажав би пережити подібне будь-якому іншому президенту.

"Імпічмент вашого президента, який очолював найбільший економічний бум в історії нашої країни, кращі показники роботи, найбільше зниження податків, відновлення збройних сил та багато іншого, тепер закінчився. Цього ніколи не повинно статися з іншим президентом Сполучених Штатів знову", — написав Трамп.

Імпічмент Трампа ініціював конгресмен Ел Грін від штату Техас, що представляє Демократичну партію. Конгресмен пропонував розпочати процедуру імпічменту після того, як американський президент некоректно висловився на адресу декількох жінок з прогресивного крила Демократичної партії.

Мова йдеться про висловлювання Трампа в Twitter, які він допустив у неділю, 14 липня, на адресу жінок з опозиційної Демократичної партії. Президент запропонував їм замість того, щоб "голосно і сердито" розповідати американцям, як їм управляти США, "поїхати назад і допомогти виправити повністю зруйновані і наводненные злочинністю місця, звідки вони приїхали".

 Як повідомляли "Коментарі", Палата представників американського Конгресу планує винести на голосування резолюцію, що "засуджує расистські висловлювання президента Дональда Трампа, спрямовані проти членів Конгресу". Такі дії є реакцією на серію твітів Трампа, в яких він атакував чотирьох законодавців з темним кольором шкіри. Текст резолюції "рішуче засуджує расистські висловлювання президента Дональда Трампа. У резолюції зазначено, що висловлювання Трампа посилили ненависть до некоренным американцям і темношкірим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.c-span.org/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!