Головна Новини Світ США ФБР провело велику міжнародну спецоперацію проти італійської мафії
commentss НОВИНИ Всі новини

ФБР провело велику міжнародну спецоперацію проти італійської мафії

У спецоперації проти мафії брало участь понад 200 американських та італійських поліцейських

18 липня 2019, 10:56 comments1671
Поділіться публікацією:
ФБР провело велику міжнародну спецоперацію проти італійської мафії

ФБР і італійська поліція провели спільну широкомасштабну операцію, в якій брало участь понад 200 поліцейських. Операція проведена за підсумками розслідування, яке виявило зв'язки між сицилійської Cosa Nostra і нью-йоркським злочинним кланом Гамбіно. Розслідування під кодовою назвою "Новий зв'язок" показало, що між організованою злочинністю в США та Італії встановилася міцний зв'язок. Заарештовано 19 осіб.

Операція також включала в себе арешт товарів, що належать підозрюваним, на суму близько 3 мільйонів євро.

Операція була розпочата на світанку в середу і була націлена на клан Инзерилло в столиці Сицилії Палермо і клан Гамбіно в Нью-Йорку. Було видано 19 ордерів на арешт. Підозрюваних звинувачують у різних злочинах, включаючи мафіозне об'єднання, вимагання при обтяжуючих обставинах і шахрайство.

Клан Инзерилло був розгромлений в 1980-х в ході боротьби за владу між мафіозними угрупуваннями та опинився у вигнанні в США. Але, починаючи з 2000 року, він намагався повернути свій старий бізнес на Сицилії, якому допомагали впливові союзники в Нью-Йорку.

Поліція вела спостереження за членами клану і виявила тісні зв'язки між угрупуванням Cosa Nostra на Сицилії та організованою злочинністю в Нью-Йорку. Їхня діяльність охоплювала оптові постачання продуктів харчування, ігрові автомати та онлайн-ставки.

Як повідомляли "Коментарі", в італійському Неаполі сина місцевого присяжного засідателя та слідчого розстріляли на вулиці; в причетності до злочину підозрюють міську мафію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!