Головна Новини Світ Європа У Польщі підтвердили візит Дональда Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі підтвердили візит Дональда Трампа

Президента США очікують на заходах, присвячених 80-й річниці Другої світової

18 липня 2019, 14:37 comments1809
Поділіться публікацією:
У Польщі підтвердили візит Дональда Трампа

Про приїзд президента США повідомив віце-прем'єр-міністр Польщі Яцек Сасін. Він зазначив, що у Варшаві пройдуть всесвітні заходи з приводу 80-ї річниці початку Другої світової війни.

"Президент США Дональд Трамп — ми це вже підтвердили. Будуть інші лідери, ці візити підтверджені. Ми запросили у Польщу широке коло лідерів, тому ми очікуємо і переконані, що це буде світове свято", — сказав віце-прем'єр.

На питання журналістів, чи підтверджений вже візит Трампа в Польщу, чи є це неофіційною інформацією, Сасін сказав: "Вона неофіційна, але ми можемо з високим ступенем упевненості сказати, що цей візит відбудеться".

На питання про присутність канцлера Німеччини Ангели Меркель заступник прем'єр-міністра сказав: "Ми оптимісти в цьому питанні".

Говорячи про можливий візит президента Росії Володимира Путіна, Сасін сказав, що він "лідер країни, яка застосовує збройну агресією проти своїх сусідів, і я думаю, що було б недоречно відзначати річницю збройної агресії проти Польщі за участю лідера, який сьогодні спілкується із сусідами такими ж методами".

Як повідомляли "Коментарі", Президент України Володимир Зеленський відвідає Польщу 1 вересня на запрошення президента Польщі Аджея Дуди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!