Головна Новини Світ Німеччина Німецький Рейхстаг захистять від туристів 10-метровим ровом
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький Рейхстаг захистять від туристів 10-метровим ровом

Інтерес широкої публіки до історичної будівлі почав виходити з-під контролю

19 липня 2019, 13:50 comments5039
Поділіться публікацією:
Німецький Рейхстаг захистять від туристів 10-метровим ровом

Федеральне уряд вирішив вирити перед будівлею Рейхстагу рів безпеки на манер середньовічної фортеці.

За словами берлінського уряду, дана споруда позначить зону безпеки перед фасадом будівлі, в якому працюють члени Бундестагу. Планована ширина рову — 10 метрів, глибина — 2,5 метра. Передбачено і паркан, щоб ніхто не впав у рів випадково. Одна стіна рову буде з нахилом, інша — стрімка. Роботи заплановано завершити влітку 2023 року.

Потік туристів, які хочуть відвідати будівлю парламенту, потрібно контролювати. З 2010 року такий контроль проводиться у тимчасових приміщеннях перед Рейхстагом, за металевими бар'єрами. Звідти туристи можуть через тунель пройти в історичну будівлю. Забір і рів стануть додатковим заходом безпеки, щоб перешкодити людям безконтрольно входити в будівлю Рейхстагу.

Федеральне управління по будівництву намагається знайти безпечні рішення, які не порушували б ефект, яке виробляє будівлю Рейхстагу. Тому вирішено з'єднати паркан і рів. Так буде і практично, і естетично. Рів НЕ буде видно з відстані і не закриє вид на фасад архітектурної цінності.

Нагадаємо, на цьому тижні Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорювала гострі питання по Донбасу з президентом України Володимиром Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!