Головна Новини Світ Європа Іран відпустив другий танкер після перевірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран відпустив другий танкер після перевірки

Судно Mesdar, що слідувало під прапором Ліберії, було зупинено, але пізніше продовжив плавання

20 липня 2019, 05:45 comments1102
Поділіться публікацією:
Іран відпустив другий танкер після перевірки

Британська транспортна компанія Norbulk Shipping UK підтвердила, що танкер Mesdar отримав дозвіл продовжити рух після того, як був захоплений "озброєними людьми" після перетину Ормузської протоки. Про це йдеться в заяві, опублікованому на сайті компанії.

"Оператор судна, британська судноплавна компанія Norbulk підтверджує, що на судно Mesdar, зареєстрована як ліберійське, висадився озброєний персонал близько 17.30 за часом BST (19.30 за київським часу − ред.) в п'ятницю", − інформували в компанії.

Також зазначено, що зв'язок з судном була відновлена, і капітан підтвердив, що озброєні люди покинули судно і воно може продовжити плавання. Всі члени екіпажу в безпеці.

 Як повідомляли "Коментарі", патруль Корпусу вартових ісламської революції затримав британський нафтовий танкер в Ормузькій протоці. За інформацією Корпусу стажей Ісламської революції, танкер Stena Impero нібито порушив міжнародні правила. У заяві йдеться, що судно захоплене разом з 23 членами екіпажу на борту і спрямоване на берег для перевірки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!