Главная Новости Досуг Самий невдалий учасник "Євробачення" Лазарович погрожує судом та вимагає справедливості
commentss НОВОСТИ Все новости

Самий невдалий учасник "Євробачення" Лазарович погрожує судом та вимагає справедливості

24 марта 2010, 00:06
Поделитесь публикацией:
Самий невдалий учасник "Євробачення" Лазарович погрожує судом та вимагає справедливості

Екс-конкурсант від України на "Євробачення-2010" Василь Лазарович хоче через Європейський суд вимагати протокол SMS-голосування. А переможниці Нацвідбору співачці Олені Кучер Alyosha скоро оберуть конкурсну пісню.

Лазарович зібрався через Європейський суд вимагати протокол SMS-голосування. Про це у вівторок заявив сам невдалий учасник "Євробачення" на прес-конференції, пише "Обком". 

"Причина національного відбору, що відбувся у минулі вихідні — був привід, гасло демократії. Я ж скажу, що під цим гаслом просто знову обдурили народ і зневажили поняттям демократії", — заявив Вася.

"На дану мить легітимність цього відбору може довести тільки протокол SMS-голосування, якого ніхто нікому не дає. Торік був такий самий казус у Європі й артиста змінили за місяць до "Євробачення". Нічого ще не втрачено", — впевнений Лазарович.

"Якщо нас не почують українські суди — ми звернемося у Європейський суд і будемо боротися за те, щоб покарали відповідальних за грубі порушення, довели нелегітимність проведення національного відбору і все-таки залишили мою кандидатуру, як легітимну кандидатуру представника на "Євробаченні", — пообіцяв Вася.

Оптимізму Василю, певно, додали санкції, яких Європейська мовна спілка застосувала щодо Національної телекомпанії України.

Водночас у вівторок 23-го березня о 16:00 відбудеться відбір пісні, з якою Альоша представить Україну на "Євробаченні-2010", повідомляє "Savik Shuster Studio".

Нагадаємо, 55-ий пісенний конкурс "Євробачення" пройде у норвезькому Осло 25, 27 і 29 травня цього року.

Як раніше писав ТаблоID, рішенням НТКУ Україну на "Євробаченні-2010" мав представляти співак Василь Лазарович.

Однак після приходу нової влади та нового керівництва НТКУ, було вирішено провести відкритий Національний відбір. В результаті було вирішено відіслати в Осло співачку Олену Кучер Alyoshа з піснею "To be free".

Однак вже наступного дня після Нацвідбору Альошу звинуватили у плагіаті, а згодом співачці було запропоновано змінити пісню для "Євробачення-2010".

Фото "Дусі"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!