Главная Новости Досуг Футбол за вихідні, Чемпіонат України: Карпатське дербі не виявило сильнішого, аутсайдери створюють сенсації
commentss НОВОСТИ Все новости

Футбол за вихідні, Чемпіонат України: Карпатське дербі не виявило сильнішого, аутсайдери створюють сенсації

12 апреля 2010, 09:53
Поделитесь публикацией:
Футбол за вихідні, Чемпіонат України: Карпатське дербі не виявило сильнішого, аутсайдери створюють сенсації

Пропустивши гол на останніх секундах гри з ужгородським "Закарпаттям", львівські "Карпати" задовольнилися нічиєю та п`ятим місцем у таблиці Прем`єр-ліги.

Перемога в Ужгороді дозволяла львів`янам скинути дніпропетровський "Дніпро" з четвертої, єврокубкової позиції. І "Карпати" були близькими до своєї мети після того, як Батіста на 28-й хвилині вразив ворота "Закарпаття".

Підопічні Олега Кононова могли розвинути успіх, але замість того, щоб занести собі в скарбничку три очки, на другій доданій хвилині дозволили господарям відновити рівновагу — 1:1.

Таким чином, нічия залишила біло-зелених на п`ятому місці. Вони на одне очко відстають від "Дніпра" і на чотири — від головного претендента на бронзу харківського "Металіста".

Шосте місце як і раніше залишається за "Таврією", яка сенсаційно поступилася вдома луганській "Зорі" — 0:1. У складі гостей у другому матчі поспіль відзначився Сергій Сілюк.

Сьома команда України — донецький "Металург" у Маріуполі легко розібрався з місцевим "Іллічівцем". Дубль Велізара Димитрова, а також голи Чіпріана Танаси та Генріка Мхітаряна принесли гостям перемогу з розгромним рахунком 4:0.

За матеріалами: "Uefa.com"



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!