Главная Новости Досуг За кар’єру Бориса Апреля візьмуться «Руки Вверх»
commentss НОВОСТИ Все новости

За кар’єру Бориса Апреля візьмуться «Руки Вверх»

15 апреля 2010, 12:12
Поделитесь публикацией:
За кар’єру Бориса Апреля візьмуться «Руки Вверх»

Незабаром у "Зоряного воїна", Дантеса й Олійника, а також Real О з`явиться покровитель у Росії.

Під час свого візиту до Києва 33-річний учасник популярної в 90-х групи "Руки Вверх" Сергій Жуков зізнався, що приїхав до столиці України заради співпраці з Наталею Могилевською та її проектами — Борисом Апрелем, групою "Карлос Піндос", дуетом "Дантес і Олійник", а також квартетом Real O.

- Я дуже давно не був у Києві, приємно на все подивитися через роки. А приїхав я сюди тому, що з Наталею Могилевською нас тепер пов`язує робота над її проектами. Ми з нею давно знайомі, але зараз вирішили дати дорогу її артистам у Москві. Зараз я генеральний директор Real Records на Першому каналі, й ми з Наталею думаємо продавати їх на російський ринок, — каже Сергій Жуков.

Поділившись із Glamurchik`ом своїми планами, Сергій відправився за барну стійку випити келишок вина зі своєю новою компаньйонкою Наталею Могилевською. До речі, сама співачка відмовилася розповідати, що ж її пов`язує з російським поп-ідолом минулих років.

Напевно, підопічні Могилевської шаленіють від щастя, адже тепер вони з українських "фабрикантів" перетворяться на рейтингових російських зірок.

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!