Главная Новости Досуг Єфросиніна вважає, що зникнення Апреля – піар
commentss НОВОСТИ Все новости

Єфросиніна вважає, що зникнення Апреля – піар

17 мая 2010, 12:50
Поделитесь публикацией:
Єфросиніна вважає, що зникнення Апреля – піар

Телеведуча сумнівається в зникненні й хворобі епатажного виконавця.

Маша Єфросиніна, 30-річна теледіва, поділилася своєю точкою зору з приводу скандалу, пов`язаного з Борисом Апрєлем. За словами Єфросиніної, вона раніше й подумати не могла, що зникнення "фабриканта" — це піар, але після того, як вона дізналася про скандальну пародії Макса Барських на Борю Апрєля, її на думку спало, що це всього лише піар-акція.

- На цій темі спекулювати не можна, ми розмовляли одного разу з Наташею Могилевською, вона сказала мені, що вся ця історія є дуже хвилює її. Це все, що мені вдалося витягнути з неї. Я вважаю, жодних жартів і насмішок із цього приводу не може бути. Але коли я дізналася, що Барських спародіював Апрєля, а я ж знаю, що це все одна команда, це змусило замислитися, що пахне піаром. До відео Барських я і припустити не могла, що це піар. Що стосується епізоду, коли Макс різав вени в прямому ефірі, то це коментувати я не можу, тому що тоді не мала жодного стосунку до "Фабрики зірок-2", — зазначає Маша Єфросиніна.

Поки всі роздумують, піар це чи не піар, Боря Апрєль відпочиває і набирається сил в одній із киевских клінік, куди до нього періодично навідується його продюсер Наталя Могилевська.

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!