Главная Новости Досуг Львівські "Карпати" показали фантастичну гру проти "Боруссії", але втратили перемогу на останніх хвилинах
commentss НОВОСТИ Все новости

Львівські "Карпати" показали фантастичну гру проти "Боруссії", але втратили перемогу на останніх хвилинах

17 сентября 2010, 00:22
Поделитесь публикацией:
Львівські "Карпати" показали фантастичну гру проти "Боруссії", але втратили перемогу на останніх хвилинах

Здається, Карпати в посередніх матчах відмовляються грати. Черговий поєдинок львів’ян виявився чимось таким, що навіть правильні слова важко підібрати. Це було справді драматичне видовище, щоправда без хепі-енду для команди Олега Кононова.

Початок для Карпат був гірше не придумаєш. Батіста традиційно для своїх останніх матчів змарнував чудовий момент в самому дебюті. Через декілька хвилин сам бразилець отримав на рівному місці травму, а поки йому готувалась заміна — господарі пропустили. Баріос втік від Мілошевіча в штрафній Карпат, після чого був зупинений недозволеним способом. Арбітр матчу чомусь вирішив, що фолив Тлумак, та показав йому попередження до купи з пенальті. Проте на повторі чітко видн порушення правил з боку Мілошевіча. Тим не менше, Нурі Шахін спокійно реалізував пенальті, звівши нанівець всі намагання Карпат взяти гру під свій контроль на перших хвилинах.

Такий вир подій зламав гру зелено-білим. Поки вони намагались її десь відшукати, Боруссія стала повноцінним господарем на полі та досить швидко забила другий м’яч. Гетце з Баріосом розіграли здавалось не надто складну комбінацію, але зробили це так віртуозно, що перед Гетце нікого з суперників окрім Тлумака не залишилось. Уже на 27-й хвилині рахунок був 2:0 на користь Боруссії.

По грі було таке враження, що другого тайму може й не бути. Дортмундці явно не збирались мчати вперед за новими голами, але дали зрозуміти, що можуть додати в будь-який момент. Карпати ж остаточно розклеїлись, зовсім нічого не могли зробити на половині поля суперника.

Ближче до кінця тайму почало здаватись, що друга половина взагалі не знадобиться (Тлумак врятував після удару Баріоса, Петрівський — Гросскройтца). Але в кінці гостям просто не вистачило концетрації, після боротьби Зеньова з кількома захисниками м’яч опинився у Голодюка, який з філігранною точністю пробив поміж кількома гравцями суперника.

Цей гол в роздягальню безумовно завів Карпати. На другий тайм вийшла зовсім інша команда, не та, яка грала хвилини з десятої. Заповнений стадіон також чим міг намагався допомогти своїм улюбленцям. І це відразу принесло результат, Хумельс грубо помилився на своїй половині поля, Кополовець підхопив м’яча, після чого відразу відправив його до сітки воріт суперника. 2:2 в ситуації, коли мріяти про таке навіть на доводилось.

З цього моменту гра ніби знову розпочиналась з початку. Суперники почали більш уважніше грати в середній лінії, налійніше в обороні. Клас Боруссії як і раніше було видно неозброєним оком, проте за бажанням перемагали господарі. Це довгий час дозволяло тримати рівним рахунок.

Боруссія залишила немало сил на останні 15 хвилин. Двічі протягом однієї хвилини після ударів Шахіна та Левандовські м’яч потрапляв в перекладину воріт Тлумака. А відразу після останнього удару сам голкіпер відновив гру довгою передачею, що стала гольовую для Кожанова. Він скористався черговим провалом центру оборону дортмундців та реалізував вихід один на один. 3:2. Хтось мріяв про таке після голу Гетце?

Але в останні хвилини завдання Карпат було ще важчим, втримати перевагу. Не вийшло... Функції героя на себе знову взяв Лукас Баріос. Він розіграв стінку з Левандовські прямо по центру і реалізував вихід віч-на-віч, а потім віддав чудову передачу Маріо Гетце за декілька секунд до фінального свистка. У цих епізодах не можливо не помітити грубі провали Карпат в обороні. Команда, яку влаштовує рахунок, не може так помилятися позиційно біля своїх воріт за декілька хвилин до кінця зустрічі.

Безумовно, після матчу гравці Карпат дуже засмутились і довго не полишали поле, але з іншого боку вони подарували велик свято своїм вболівальникам і змусили звернути на себе увагу. Цей матч дійсно запам’ятається надовго.

Карпати — Боруссія Д 3:4

Голи: Голодюк, 44, Кополовець, 52, Кожанов, 78 — Шахін, 12 (з пенальті), Гетце, 27, 90+3, Баріос, 87

Карпати: Тлумак, Петрівський, Мілошевіч, Тубіч, Даніло Авелар, Годвін, Голодюк, Худоб’як, Кожанов (Чечер, 90+2), Батіста (Кополовець, 13), Зеньов

Боруссія: Вайденфеллер, Овомоєла, Хумельс, Суботіч, Шмельцер, Бендер (да Сілва, 80), Шахін, Гросскройц (Левандовські, 64), Гетце, Кагава (Блащиковські, 64), Баріос

Попередження: Тлумак, Годвін, Кополовець, Петрівський — Хумельс, Левандовські

Автор: Степан Марченко

По материалам: “Football.ua”



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!