Главная Новости Досуг Киянам обіцяють квартири за 50% від їх ціни
commentss НОВОСТИ Все новости

Киянам обіцяють квартири за 50% від їх ціни

21 сентября 2010, 13:31
Поделитесь публикацией:
Киянам обіцяють квартири за 50% від їх ціни

Столична влада прийняла рішення про подальше будівництво житла на умовах: 30% від вартості оплачується з державного бюджету, а ще 20% — з міського.

Працівники бюджетної сфери будуть мати можливість придбати житло в столиці, заплативши 50% від його вартості. Про це заявив перший заступник мера Києва Олександр Попов.

"Зараз держава реалізує програму будівництва доступного житла за схемою "70х30", тобто 30% від вартості житла оплачується з державного бюджету. Столична влада прийняла рішення про подальше будівництво житла на умовах: 30% від вартості оплачується з державного бюджету, а ще 20% — з міського", — повідомив він.

"Таким чином, працівники бюджетної сфери, які потребують поліпшення житлових умов і перебувають на квартирному обліку, зможуть оплатити тільки 50% від вартості житла. Ми обов`язково закладемо в бюджеті необхідні кошти, які дозволять зробити житло доступним для киян", — сказав Попов.

За словами чиновника, програму будівництва житла за такою схемою на 2011 рік планують розробити до кінця жовтня.

"Перш за все, ми робимо акцент на будівництві житла для лікарів, вчителів, військових, працівників правоохоронних органів, комунальних підприємств та інших працівників бюджетної сфери. Ми повинні реалізувати програму будівництва доступного житла на найвищому рівні і в наступному році ввести в експлуатацію максимальну кількість об`єктів", — заявив він.

Як повідомлялося, у новий Податковий кодекс включено положення про скасування ПДВ на будівельно-монтажні роботи на об`єктах, що зводяться за програмою будівництва доступного житла або за держкошти.

Фото: Архів

За матеріалами:http://tsn.ua

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!