Главная Новости Досуг Фабрикантам дозволили гуляти без нагляду і вести блоги
commentss НОВОСТИ Все новости

Фабрикантам дозволили гуляти без нагляду і вести блоги

7 октября 2009, 15:22
Поделитесь публикацией:
Фабрикантам дозволили гуляти без нагляду і вести блоги

Учасники "Фабрика зірок – 3" поселяться в Пущі-Водиці.

"Зоряний будинок" цього разу облаштується за містом, хоча в минулому сезоні відомого телепроекту майбутніх зірочок "ростили" на Троєщині. Крім того, цього року учасники "Фабрики зірок – 3" ("Новий канал"), на відміну від своїх попередників, не перебуватимуть під цілодобовим контролем камер. Майбутні зірки зможуть спокійно гуляти по парковій території, що, на думку організаторів, допоможе їм зберігати дружні стосунки й позитивно вплине на здоров`я фабрикантів.

– Якщо раніше це була Троєщина, то тепер – Пуща-Водиця, – розповідає про місце розташування нового Зоряного будинку головний продюсер "Нового каналу" Оксана Панасівська. – На півроку нам надали будівлю недіючого пансіонату, саме тут було облаштоване житло для "фабрикантів". Головна відмінність життя в новому "Зоряному будинку" – більше свободи. Раніше це було закрита установа з дуже суворими правилами – "фабриканти" не могли самовільно виходити за його межі. Проте мені здається, саме закритий простір якоюсь мірою породжував нервозність, сварки між учасниками.

На першому поверсі "Зоряного будинку" розташувалася звукова студія музичного продюсера шоу Костянтина Меладзе. На другому – кімнати для учасників проекту: вітальня, кімната психолога, кухня, спортзал, спальні. До речі, тепер фабриканти житимуть у зручних номерах по двоє.

Більше свободи для фабрикантів буде й у спілкуванні – так, зірки-початківці зможуть у будь-який час дзвонити своїм рідним, а також матимуть вільний доступ до інтернету й, можливо, заведуть особисті блоги.

Фото: Володимир Шевчук

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.com.ua

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!